Find den rigtig knivtaske

Find den rigtig knivtaske

Knivtaske

En knivtaske er måske ikke det mest almindelige lige at investere i, men det kan faktisk være noget af det bedste du gør for både dig selv og dine knive. Der findes næppe noget mere deprimerende, end at være vant til, at skære med gode knive, for så at skulle bruge gamle sløve og slidte knive. Dette er et problem vi ofte er støt på når vi har snakket med folk om en knivtaske eller bare deres køkkenknive generelt. Hvad enten man skal på weekendtur i sommerhus med familien eller til et madlavningsarrangement. Så giver det bare noget ekstra at komme med egne lækre knive, som til og med kommer i en lækker knivtaske lavet i højkvalitetslæder. Dette er også den primære grund til, at vi har valgt at lave hvad vi mener er den bedste knivtaske på markedet.

Lædertaske til knive

Når det kommer til at vælge den rigtige knivtaske eller knivmappe til sine knive, så kan og vil vi altid anbefale at den er lavet i læder. Grunden til dette er læder er både utroligt holdbart, men man skærer heller ikke bare igennem det. Hvis man derimod har en knivtaske i almindeligt stof, så er der større chance for at en kniv i højkvalitet nemt kan skære igennem den. Dette er hverken godt for kniven eller lædertasken. Derfor er en knivtaske i læder faktisk også med til at beskytte dine køkkenknive eller dit knivsæt.

Knivtaske læder

Vores knivtaske i læder er lavet i 100 % læder og med plads til mange knive, samt forskellige tilbehør, dette kunne f.eks. være et strygestål eller en stegegaffel, som man ofte bruger sammen med sine køkkenknive. Derfor ved du også med sikkerhed at dine knive vil blive transporteret både korrekt og forsvarligt med en knivtaske i læder. Derfor er en knivtaske i læder også utroligt vigtig, hvis du skal transportere dine knive. Sidst men ikke mindst, så gør det jo bestemt heller ikke noget at en knivtaske i læder er utroligt pæn at se på og fremgår i et meget stilrent og klassisk look og man nemt kan komme gående med den over skulderen, når den nu er udstyret med en skulderstrop.

Sælger I også en knivmappe i læder?

Det helt korte svar er, ja. Vi sælger faktisk også en knivmappe i læder. I forhold til den klassiske knivtaske i læder, som vi sælger, så er der nogle ret store forskelle på knivtasken og vores knivmappe i læder. Selve vores knivmappe i læder er markant mindre end vores knivtaske. Den har nemlig kun plads til 5 knive, derudover så har den heller ikke nogen bærestrop til skulderen. Vores knivmappe i læder er derimod nemmere og mindre at have med sig, så man kan nøjes med at pakke sine 4-5 favoritknive, som man nemt kan tage med.

Kan jeg opbevare min knive til dagligt i en knivmappe i læder?

Du kan trygt og roligt opbevare dine kniv i en knivmappe i læder hele året rundt, så længe de ikke ligger fugtige nede i selve knivmappen. Hvis man sørger for at få sine knive tørre inden, så er en knivmappe i læder en fantastisk opbevaringsmulighed. Derfor anbefaler vi også at hvis man ikke ønsker sine knive skal være fremme hele tiden, så opbevar dem sikkert og korrekt, dette kunne sagtens være i en knivmappe i læder.

Opbevaring til knive

En af de steder som man kan opbevare sine knive forsvarligt, er uden tvivl en knivtaske. Det kan være et super alternativ til en af de mere traditionelle opbevaringsmetoder, som f.eks. en knivmagnet eller en knivholder. Derudover så besidder knivtasken også den geniale egenskab som vi har nævnt tidligere, nemlig at man nemt kan have den med på farten, så man altid har sine egne køkkenknive med sig når man skal udenbys og lave mad.

Opbevaring af skarpe knive

Selvom vi allerede har været inde på det, så er noget af det vigtigste ved en opbevaringsmetode også at produktet kan opbevare skarpe knive. Når man som os kun sælger knive af højkvalitet, som er utroligt skarpe, så mener vi at alt det tilbehør man kan købe, skal være af tilsvarende samme høje kvalitet. Derfor skal en knivtaske også være lavet i læder, da det er stærkt og holdbart materiale, som man kan have i en livstid, hvis man passer på det. Derfor kan en knivtaske i læder også bruges til opbevaring af skarpe knive.

Opbevar dine knive rigtigt

Om du er amatør kok eller professionel kok, så er det vigtigt at opbevare både dit strygestål, dine køkkenknive eller et helt knivsæt godt beskyttet. Derfor er en knivtaske i slidstærk kvalitet og slidstærkt materiale en af de bedste måder at opbevare knive sikkert og godt beskyttet. Når det kommer til de professionelle kokke, så ved de lige præcis hvilket knivsæt de vil have og hvilken køkkenknive der skal indgå i det, samt hvornår de skal bruge de forskellige knive. De vil nemlig oftest have mange forskellige køkkenknive, som hver især kan klare nogle specifikke opgaver og da disse køkkenknive er deres vigtigste redskaber i køkkenet, så kræver det også at kniven eller knivene er lavet i høj kvalitet. Derfor giver det sig selv, at det er utroligt vigtigt for de professionelle kokke, at deres køkkenknive også er opbevaret rigtigt. Dertil er faktisk måske også endnu vigtigere for nogle professionelle kokke, at de kan fragte deres knive nemt og sikkert på samme tid. Helt lav praktisk ’hvordan skal knive opbevares?’ og måske vigtigst af alt ’hvordan skal knive opbevares i en læderknivtaske?’. I læder knivtasken sidder håndtaget/skaftet på knivene fast i lommer, som gør de sidder stabilt og sikkert. Derudover har man nogle ”stykker læder, som også er syet fast på knivtasken, som man ligger ned over sine køkkenknive inden man ruller knivtasken sammen.

Tips til at passe på din læderknivtaske

Når du vælger at købe en knivtaske i brunt læder, så skal du ikke tænke at det er det samme som en lækker knivmappe eller knivmapper, det er nemlig noget andet. Knivmapper indeholder nemlig ikke de samme funktioner, som en knivtaske i læder. Som vi ved så er læder ofte et synonym med høj kvalitet og godt håndværk. Derfor sørger den også for at dit knivsæt er godt beskyttet. Nu vil vi komme med vores bud på hvordan du passer bedst muligt på din knivtaske i læder.

  1. Du skal ikke lade knivtasken ligge i sollys i for lang tid ad gangen.
  2. Du skal ikke komme fugtige knive eller andet ind i knivtasken og lukke den.
  3. Smør den med en olie/fedtstof, som er godkendt og passer til læder

Hvor mange knive kan jeg opbevare i min knivtaske i læder

Men vores knivtaske i læder kan du faktisk opbevare mere end 12 forskellige knive sikkert eller hvad der svarer til 2 af vores store knivsæt. Dette skal dog gerne være nogle forskellige knive, da det ikke ville kunne lade sig gøre, hvis man valgte 12 nakiri knive eller kokkeknive, da de fylder markant mere end mindre knive, som f.eks. urteknive eller utility knive.