Affiliate Partner

Hvordan bliver jeg affiliate for Qookware?

Hos Qookware har du mulighed for at blive en del af vores affiliate program på flere måder.

  1. Du kan selv aktivt ansøge vores affiliate program på Partner-Ads, ved at finde program id: 7540(Det netværk vi anvender til affiliate samarbejde)
  2. Du kan tage direkte kontakt til os på info@qookware.dk, hvor vi svarer indenfor 24 timer
  3. Du kan ringe direkte til os på vores telefon på 25944677 mellem 09 og 15 på alle hverdage

Hvilket affiliate netværk anvender I hos Qookware?

Vi anvender den danske platform Partner-Ads til alle vores affiliate samarbejder. Partner-Ads er et nemt og overskueligt affiliate program, hvor det nemt kan startes op og man kan begynde et samarbejde på samme dag, som man ansøger.

Hvad kan du tjene ved at blive en del af Qookware affiliate program?

Som udgangspunkt, så kan der være gode penge i at være en del af Qookware affiliate program. Den gennemsnitlige EPC ligger på 4,5, hvilket er i den høje ende af køkkenuniverset. Vores 5 top performende affiliates ligger dog alle sammen et godt stykke over EPC’en på 4,5.

Hvad er kommissionen hos Qookware igennem et affiliate program?

Startsatsen for et samarbejde med os er en kommission på 10%, der kan dog gives en ekstra gulerod, hvis det kan gavne samarbejdet for begge parter endnu mere.

Kan jeg få unikke rabatkoder efter aftale med Qookware?

Som udgangspunkt giver vi ikke unikke rabatkoder til affiliates.

Hvilket materiale har Qookware, som jeg kan anvende til et samarbejde?

Vi har forskellige billeder, som vi stiller til rådighed for de rigtige samarbejdspartnere. Dette skal der dog findes ud af i en dialog med os.

Er et affiliate program hos Qookware åbent for alle?

Qookware har et åbent affiliate program, hvor alle bliver godkendt manuelt. Derfor kan alle også ansøge vores affiliate program og blive en del af holdet.

Vil du have hjælp til at blive en del af Qookware affiliate netværk?

Hvis du ønsker hjælp til at komme i gang med, at blive en affiliate hos Qookware, så tøv ikke med at ansøge os på Partner-Ads eller give os et kald eller en mail. Vores kontakt information står længere oppe på siden.

Har I et tilgængeligt feed og GTIN på jeres produkter?

Hos Qookware har vi et godt og stabilt feed, som ofte bliver tjekket igennem for fejl og mangler. Derudover er der GTIN på vores produkter.