Om os

Nordjyske iværksættere med interesse og passion for madlavning og godt køkkengrej

Oprindeligt blev Qookware startet tilbage i 2019, men under et andet navn. Til at starte med hed virksomheden Qknives og her var det primære fokus knive i høj kvalitet. Det skulle dog vise sig at vi med tiden ville skifte dette navn ud, men bibeholde vores genkendelig ‘Q’ og tilføje endnu flere kvalitetsprodukter til vores sortiment. 

Tilbage i 2019 valgte vi, Mike Horup og Mathias Lydersen, at starte en virksomhed, hvor kvaliteten på produkterne og kundeservicen skulle være i højsædet. Dette gjorde vi selvom ingen af os havde en baggrund fra madlavnings verdenen, eller nogen erfaring med at drive egen virksomhed. Ikke desto mindre så har vi begge altid haft en stor passion for god mad og kogekunst generelt, samt en interesse for iværksætteri. Vi gik begge to rundt med en lille amatørkok gemt i maven og elsker at lave mad til os selv og bekendte. Det eneste som kunne irritere os, var de middelmådige redskaber, som vi begge to havde derhjemme, og vi fik derfor ideen til at gå på jagt efter noget bedre grej. Vi fandt dog hurtigt ud af at med vores SU-budget, kom vi ikke specielt langt, når vi snakker om højkvalitets køkkenknive, stegepander eller andet køkkenudstyr.

Det var her at vi fik idéen om vi kunne skabe nogle kvalitetsprodukter, som rent faktisk var til at betale og hvor pris og kvalitet hang sammen.

Dette blev startskuddet for et rigtigt godt samarbejde, hvor der var fokus på både nordjyske værdier, kammeratskab, købmandskab samt en kæmpe portion passion for godt køkkengrej og iværksætteri.

Vores mål var klart fra starten. Vi ville skabe en Nordjysk virksomhed, hvor vi kunne tilbyde andre ligesindede samme kvalitetsprodukter, som vi selv sætter pris på. Den nemme løsning havde været at starte med at sælge andres knivmærker. Dette valgte vi dog ikke og vi ville i stedet stole 100% på vores egne evner til at udvikle vores egne produkter. Derfor valgte vi helt fra starten af, kun at sælge vores egne produkter. Dette har betydet, at vi både personligt har gennemtestet og afprøvet hvert eneste af vores produkt. Men også haft utroligt dygtige og kompetente fagfolk og samarbejdspartnere til at afprøve og stressteste dem. Dette betyder at vi kan stå 100% inde for alt hvad vi sælger på vores side. Derfor er alle vores produkter ikke bare i top kvalitet, men vi har også mulighed for at give den bedste muligt vejledning og rådgivning. Derfor tilbyder vi også altid gratis fragt uanset hvad du køber hos os. Vi har også 100 dages tilfredsgaranti, og på samme tid har vi altid gratis returfragt.

Vi håber at du fik lidt ud af at læse om vores historie. Nu ved du i hvertfald mere om, hvem vi er, og hvad vi står inde for. Du kan også se os i øjnene på videoen, som er i toppen af siden.

Til sidst vil vi bare sige tak til alle jer, der har valgt at støtte vores iværksætterdrøm og hjælpe os med at udvikle vores virksomhed. Det går over al forventning, mens vi bliver skarpere og skarpere. 😊

De allerbedste hilsner

Mike og Mathias fra Qookware