Erhverv

Køkkenknive og køkkenudstyr til erhverv

Skal I have nye knive eller andet køkkenudstyr til jeres restaurant? Ønsker du at give dine medarbejdere eller forretningspartnere de helt rigtige firmagaver? Eller måske er du noget helt tredje, som vi ikke har tænkt over? Så vil vi hos Qookware gerne hjælpe jer med at finde den bedst mulige løsning. Derfor har du/I mulighed for at købe hos os i større kvantiteter ad gangen til fordelagtige priser.

Vi tror ikke på der er en løsning, som passer til alle restauranter eller alle virksomheder. Derfor vil vi meget gerne være behjælpelige med at sammensætte de helt rigtige skræddersyet pakker til netop jer. På den måde sikrer vi os nemlig at I får de helt rigtige forudsætninger inden et samarbejde.

Den helt rigtige firmagave

Da vi i Danmark har forholdsvis stramme regler for køb af gaver/brug af midler på gaver til medarbejder, så kan det nogle gange være svært at navigere i. Derfor hjælper og guider vi jer gerne igennem jeres behov/muligheder for køb af gaver. Vi gør det i samarbejde med enten jer eller jeres medarbejder. Dette betyder også at vi kan lave unikke sæt og kombinationer, som I normalt ikke kan finde på vores side. Ved at lave dette sammen med jer, så sikrer vi os at vi altid opnår den bedst mulige løsning for alle.

Derudover er der selvfølgelige inkluderet gratis fragt, levering når det passer jeg, knivene er i hver sin gaveæske samt mulighed for betaling over faktura. Dette gør vi for at sikre den bedst mulige oplevelse for jer og for at det skal blive så nemt som overhovedet muligt.

Hvorfor købe hos os?

Det er et meget godt spørgsmål? Hvorfor skal du købe din næste firmajulegave hos Qookware? Vi har ikke i nærheden af det samme store sortiment, som de store gavefirmaer, det kan vi lige så godt være ærlige at erkende. Vi mener selv at du skal købe ved os af flere grunde.

  1. Du støtter nordjysk og dansk iværksætteri
  2. Der er ingen fordyrende mellemled
  3. Du er sikker på at alt du modtager er kvalitetsprodukter
  4. Du får support direkte til ejerne af brandet (du skal ikke igennem en tredjepart)
  5. Vi er fleksible og du får et skræddersyede tilbud så det passer dig og dine medarbejdere.
  6. Vi er aldrig længere væk end en mail: info@qookware.dk eller et telefonopkald:  +4525944677.

De skarpeste hilsner

Mike & Mathias fra Qookware