Returneringer

Vi står 100% indenfor vores produkter, derfor har vi valgt at have 100 dages returret istedet for 14 dage. Der er selvfølgelig stadig 2 års reklamationsret.

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, derfor gælder det ikke, hvis der kommer fejl eller skader i forbindelse af forkert brug af produktet.

Qookware dækker ikke returneringsomkostningerne, så fremt der bliver bestilt returfragt udenfor vores system og der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. En returnering igennem vores webshop er altid gratis, hvis du benytter dig af vores returportal, som du finder længere nede på siden.

Ved returnering

Pakkerne skal sendes til: MM Corp ApS, Vandmanden 12b, 9200 Aalborg SV

Så fremt der skal sendes en vare retur skal der være lavet en fortrydelsesformular på produktet som skal returneres. Dette gør returnering nemmere for både os og dig. Ved returnering skal du gemme kvitteringen du får ved indlevering af pakken, samt gennem track n trace nummeret, så der er mulighed for at følge pakken på vej retur til os. Så fremt der opstår problem med returneringen og du ikke har kvittering eller track n trace nummeret, så kan vi ikke hjælpe med refundering.

Hent fortrydelsesformular her

Bestil returlabel her

Refundering af penge

Når vi modtager en returpakke, vil vi gennemgå jeres sag og pakken. Hvis der er hold i sagen vil vi returnere pengene til kontoen, som ordren kom fra. Vi anbefaler at du læser forbrugerrådet tænks information omkring returnering, fortrydelsesret mm. på dette link inden du køber: Fortrydelsesret mm.

Mulighed for bytning af produkt

Du har muligheden for at ombytte produktet du har købt hos os til et med tilsvarende værdi. Hvis du i stedet vil have et produkt til mindre værdi refundere vi de resterende penge.

Sådan returnerer du et produkt

  1. Print og udfyld vores fortrydelsesformular.
  2. Pak produktet og fortrydelsesformularen forsvarligt, så det ikke tager skade under fragt.
  3. Køb et pakkelabel, sæt det på pakken og send den til os.