files/img-45.jpg

Guide af

Mathias Lydersen

Sidste ændringsdato

Santoku kniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Gryde med Låg - 4,8 liter - ChefGrade

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Hjemmelavet karrysalat – cremet, smagfuld og nem at lave

Karrysalat er en uundværlig klassiker på det danske frokostbord – særligt når fiskefileten eller rugbrødsmadden skal have lidt ekstra kærlighed. Og selvom man kan købe den færdig, er der intet, der slår en hjemmelavet version. Her får du vores bedste opskrift på en cremet, frisk og velsmagende karrysalat med æble og løg. Den er perfekt som tilbehør til paneret fiskefilet, på smørrebrød eller til et klassisk frokostbord. Klar på 10 minutter – og smager endnu bedre, når den har trukket på køl.

Tid: ca. 2 minutter

Ingredienser

  • 4 hårdkogte æg
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. cremefraiche 18%
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • Salt og friskkværnet pebber
  • Friskhakket purløg
  • Et halvt æble i tern

Fremgangsmåde

  1. Kog dit æg
    Kog æggene mellem 8 og 10 minutter alt afhængig af hvor hårdkogte du ønsker dem.
  2. Hak fyldet
    Hak æggene, purløg og æble i de ønskede størrelse. Personligt elsker jeg en mere rustik karrysalat, så derfor hakker jeg i lidt større stykker.
  3. Lav dressingen
    Bland mayonnaisen, cremefraiche, sennep, karry, sukker, salt og peber sammen i en skål.
  4. Tilsæt fyldet
    Tilsæt de hakkede æg og æbler i dressingen og bland godt rund.
  5. Smag til
    Smag din karryslat til og tilfør ekstra sukker, salt, peber eller karry alt efter din smag.
  6. Pynt og server
    Server din karrysalat med det hakkede purløg som kan drysses på toppen.

Vi anbefaler

Santoku kniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Gryde med Låg - 4,8 liter - ChefGrade

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Populære opskrifter

Opskrift

Sådan steger du den perfekte fiskefilet

Lær hvordan du panerer og steger en fiskefilet til perfektion

Opskrift

Opskrift på klassiske frikadeller med perfekt stegeskorpe

Lær at stege frikadeller som en mester - trin-for-trin guide

Opskrift

Sådan steger du den perfekte fiskefilet

Lær hvordan du panerer og steger en fiskefilet til perfektion

Opskrift

Opskrift på klassiske frikadeller med perfekt stegeskorpe

Lær at stege frikadeller som en mester - trin-for-trin guide

Bestsellers

Se alle
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Gyuto Kokkekniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr
5% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Knivsæt - Starter Set - Rose (2 knive)

Normalpris 1.423 kr
Udsalgspris 1.423 kr Normalpris 1.498 kr

Stegeplade - Carbonstål

Normalpris 899 kr
Udsalgspris 899 kr Normalpris 899 kr
Få gratis gave
Værdi: 299 kr

Bagestål - Carbonstål

Normalpris 649 kr
Udsalgspris 649 kr Normalpris 649 kr
15% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 1.646 kr

Knivsæt - Complete Set - Rose - (7 knive)

Normalpris 4.966 kr
Udsalgspris 4.966 kr Normalpris 5.843 kr
10% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Knivsæt - Allround Set - Rose (4 knive)

Normalpris 3.146 kr
Udsalgspris 3.146 kr Normalpris 3.496 kr
27% Rabat

Qookware Blender - 2L

Normalpris 1.299 kr
Udsalgspris 1.299 kr Normalpris 1.799 kr

Utility kniv - Rose

Normalpris 499 kr
Udsalgspris 499 kr Normalpris 499 kr

Diamant Strygestål

Normalpris 499 kr
Udsalgspris 499 kr Normalpris 499 kr

Slibesten korn 500/1000

Normalpris 449 kr
Udsalgspris 449 kr Normalpris 449 kr

Hjemmelavet karrysalat er en nem og lækker måde at opgradere dine frokostretter på. Den velkendte smag af karry, kombineret med syrlighed, sødme og cremet konsistens, gør den ideel som tilbehør til både kolde og varme retter – især fiskefilet. Mange danskere forbinder karrysalat med højtider som jul og påske, men den er mindst lige så oplagt i hverdagen.

Ved at lave karrysalaten selv får du fuld kontrol over både smag og kvalitet. Du slipper for unødvendige tilsætningsstoffer og får en friskere, mere balanceret smag. I denne opskrift bruger vi både mayonnaise og cremefraiche for at opnå den perfekte konsistens – og tilsætter små tern af æble og hakket løg for lidt crunch og friskhed.Karrysalaten er ikke bare god til fiskefilet – den fungerer også fremragende i en sandwich, som en del af et smørrebrød med æg eller roastbeef, eller som dip til sprøde grøntsager. Og hvis du vil sætte dit eget præg, kan du nemt variere opskriften med fx kapers, syltede agurker, lidt karse eller purløg.

Hos Qookware elsker vi at gøre det nemt at lave klassisk, velsmagende mad fra bunden. Derfor finder du også opskrifter som den perfekte panerede fiskefilet og hjemmelavede frikadeller med sprød stegeskorpe, der passer perfekt sammen med denne karrysalat.

Uanset om du skal lave en hurtig frokost til familien, et overdådigt frokostbord til gæster, eller blot vil nyde en god rugbrødsmad med ekstra smag – så er denne hjemmelavede karrysalat et sikkert valg.