files/img-45.jpg

Guide af

Mathias Lydersen

Sidste ændringsdato

Stegeplade - Carbonstål

Normalpris 899 kr
Udsalgspris 899 kr Normalpris 899 kr

Gyuto Kokkekniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Sæt med 3 Skærebrætter i Egetræ med Saftrille

Normalpris 1.249 kr
Udsalgspris 1.249 kr Normalpris 1.497 kr
16% Rabat

Steak sandwich med chimichurri på grillen

Grillet oksekød, frisk chimichurri og sprødt brød – det her er en steak sandwich, der smager af sommer, saft og smørmøre bidder. Du kan grille det hele direkte, men hvis du vil tage både bøffen og brødet til næste niveau, så brug en stegeplade. Den giver dig højere varme, bedre stegeskorpe og fuld kontrol over det hele – både på grillen og på komfuret.

Ingredienser

Nedenstående er indhold til 2 sandwiches

Kødet

  • 300–350 g oksefilet, entrecôte eller flank steak
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Til chimichurri

  • 1 bundt bredbladet persille
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ rød chili (uden kerner) eller ½ tsk chiliflager
  • 1 tsk rødvinseddike
  • 0,75 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. lidt citronsaft

Derudover

  • 2 sprøde sandwichboller eller stykker ciabatta
  • En håndfuld rucola
  • Evt. lidt syltede rødløg eller grillede peberfrugter
  • Smør eller mayo til brødet (valgfrit)

Fremgangsmåde

Lav chimichurrien

  1.  Hak persille, hvidløg og chili fint (eller blend hurtigt i en miniblender).
  2. Rør sammen med rødvinseddike, olivenolie, salt og peber.
  3. Smag til med lidt citronsaft.

Grill bøffen

  1. Gnid bøffen med olie, salt og peber.
  2. Grill den ved høj varme ca. 3–4 minutter pr. side (afhængigt af tykkelse), til den er medium-rare.
  3. Lad den hvile i 5 minutter, og skær den derefter i tynde skiver på tværs af fibrene.
  4. Skær bollerne over og grill dem med snitfladen nedad i 1–2 minutter, til de er sprøde.
  5. Smør evt. med lidt smør eller olie.

Saml sandwichen

  1.  Læg rucola på bunden af brødet, herefter skiver af grillet steak.
  2. Fordel generøst med chimichurri og evt. lidt syltede rødløg eller grillede peberfrugter.
  3. Top med brødets øverste halvdel af brødet

Vi anbefaler

Stegeplade - Carbonstål

Normalpris 899 kr
Udsalgspris 899 kr Normalpris 899 kr

Gyuto Kokkekniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr

Sæt med 3 Skærebrætter i Egetræ med Saftrille

Normalpris 1.249 kr
Udsalgspris 1.249 kr Normalpris 1.497 kr
16% Rabat

Populære opskrifter

Opskrift

Banh Mi sandwich

Lær at lave den vietnamesisk street food klassiker, Banh Mi-sandwiches.

Opskrift

Bruschetta avocado, chiliolie, burrata og sprød serranoskinke

Lav luksus-bruschetta med smashed avocado, burrata og sprød skinke

Opskrift

Banh Mi sandwich

Lær at lave den vietnamesisk street food klassiker, Banh Mi-sandwiches.

Opskrift

Bruschetta avocado, chiliolie, burrata og sprød serranoskinke

Lav luksus-bruschetta med smashed avocado, burrata og sprød skinke

Bestsellers

Se alle
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Gyuto Kokkekniv - Rose

Normalpris 999 kr
Udsalgspris 999 kr Normalpris 999 kr
5% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Knivsæt - Starter Set - Rose (2 knive)

Normalpris 1.423 kr
Udsalgspris 1.423 kr Normalpris 1.498 kr

Stegeplade - Carbonstål

Normalpris 899 kr
Udsalgspris 899 kr Normalpris 899 kr
Få gratis gave
Værdi: 299 kr

Bagestål - Carbonstål

Normalpris 649 kr
Udsalgspris 649 kr Normalpris 649 kr
15% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 1.646 kr

Knivsæt - Complete Set - Rose - (7 knive)

Normalpris 4.966 kr
Udsalgspris 4.966 kr Normalpris 5.843 kr
10% Rabat
Få gratis gave
Værdi: 449 kr

Knivsæt - Allround Set - Rose (4 knive)

Normalpris 3.146 kr
Udsalgspris 3.146 kr Normalpris 3.496 kr
27% Rabat

Qookware Blender - 2L

Normalpris 1.299 kr
Udsalgspris 1.299 kr Normalpris 1.799 kr

Utility kniv - Rose

Normalpris 499 kr
Udsalgspris 499 kr Normalpris 499 kr

Diamant Strygestål

Normalpris 499 kr
Udsalgspris 499 kr Normalpris 499 kr

Slibesten korn 500/1000

Normalpris 449 kr
Udsalgspris 449 kr Normalpris 449 kr

Sådan laver du steak sandwich med chimichurri på en stegeplade

En stegeplade giver dig friheden til at lave alt fra bøffer og grøntsager til brød og sandwiches – direkte på grillen, komfuret eller endda over åben ild. I modsætning til en almindelig grillrist samler pladen varmen og giver en mere jævn varmefordeling, hvilket betyder bedre stegeskorpe, kortere tilberedningstid og mere intens smag.

Qookwares stegeplade i carbonstål er 4 mm tyk og har en stor overflade på 60 x 47,5 cm – perfekt til både kød og tilbehør på én gang. Den er forbehandlet med vegetabilsk olie og kan bruges på alle varmekilder: grill, gas, induktion, ovn og bål. Når du laver en steak sandwich som denne, giver stegepladen dig den ekstra varme, der sikrer en saftig, grillet bøf med den helt rigtige overflade.

Se den her: Qookwares stegeplade i carbonstål