En serie af knive med utrolig skarphed
Denne serie består af fem forskellige Damaskus-knive.
Serien består af en kokkekniv, utility kniv, santoku kniv og en urtekniv. Hver kniv har sin egen funktion i køkkenet, hvorfor de er bedst som en samlet enhed, når man skal lave mad i køkkenet.
Knivbladet er lavet i 67 lags højkvalitets-carbonstål og er smedet efter Damaskus-metoden. De mange sammenpressede lag stål, og selve smedeprocessen, gør, at knivbladet har en rigtig høj HRC ifølge Rockwell-skalaen, som er en måleenhed til at måle hårdhed på knive.
Vores Black Series har en HRC på 62.
Skæfter af G-10 komposit
Knivene er lavet med et skæfte i lækkert sort G-10 kompositmateriale, som er udformet, så det passer perfekt til håndens form. Det giver et stabilt og behageligt greb om kniven.
G-10 komposit er et specielt materiale, som er ekstremt robust og modstandsdygtigt over for slid. Samtidig er det et vandafvisende materiale, der gør knivene langtidsholdbare.
Det kantede udseende på denne knivserie får dem til at fremstå minimalistiske, hvilket især kommer til udtryk, når de bliver bragt ind i det nordiske køkken.