

Guide af
Mathias Lydersen
Sidste ændringsdato
Stegepandesæt - 24+28 cm - ChefGrade
Sæt med 3 Skærebrætter i Egetræ med Saftrille
Halloumi Hotdogs med Avocado-Pico, Jalapeños og Chilimayo
Lækre briochebrød fyldt med sprødstegt halloumi, en cremet avocado-pico og spicy chilimayo. Det her er en hotdog, der ikke mangler noget. Og når du steger halloumien på en stegepande i rustfrit stål, får du netop den sprøde overflade og gyldne farve, der gør retten komplet. Her får du både knas, blødhed, syre og varme i én mundfuld.
Ingredienser
Nedenstående er til 4 hotdogs
Paneret halloumi
- 250 g halloumi
- 1 dl hvedemel
- 2 æg
- 1,5 dl pankorasp
- 1 tsk paprika
- ½ tsk tørret oregano
- Friskkværnet peber
- Olie til stegning
Cremet avocado-pico med jalapeños
- 1 moden avocado
- 2 små tomater, i små tern
- ½ rødløg, finthakket
- 1 lille fed hvidløg, presset eller finthakket
- 1 spsk frisk koriander, hakket
- ½ frisk jalapeño, finthakket (eller mere efter smag)
- 1 tsk olivenolie
- 1 tsk frisk limesaft
- Salt og peber
- (Valgfrit: 1 spsk creme fraiche eller græsk yoghurt for ekstra cremethed)
Øvrigt
- 4 brioche hotdogbrød
- 4 spsk chilimayo (mayo + sriracha eller anden chili sauce)
- Ekstra koriander, forårsløg eller jalapeños til pynt
- Limebåde
Fremgangsmåde
Forbered halloumi:
- Skær halloumien i 4 aflange stave og dup dem tørre.
- Klargør tre skåle til panering af halloumi stavene.
Skål 1: Hvedemel + paprika + peber.
Skål 2: Piskede æg.
Skål 3: Pankorasp + oregano. - Vend halloumien i mel → æg → rasp.
- Pres raspen godt fast.
Stegning
- Varm olien godt op på en pande
- Steg halloumi-stavene gyldne og sprøde (ca. 2-3 min pr. side).
- Læg dem på køkkenrulle.
Cremet avocado-pico
- Mos avocadoen let – det må gerne være lidt chunky.
- Vend med tomat, rødløg, hvidløg, jalapeño, koriander, olivenolie og limesaft.
- Smag til med salt og peber.
- Rør evt. lidt creme fraiche i for ekstra cremethed.
Saml hotdog
- Varm hotdogbrødene let i ovn, på grill eller pande.
- Smør lidt chilimayo i bunden af brødene.
- Læg en paneret halloumi stav i.
- Top med masser af avocado-pico.
- Pynt evt. med ekstra jalapeños, koriander og et squeeze lime.

Vi anbefaler
Stegepandesæt - 24+28 cm - ChefGrade
Sæt med 3 Skærebrætter i Egetræ med Saftrille
Populære opskrifter
Gryder og pander i Rustfrit Stål
Se alleStegepande - 24 cm - ChefGrade
Stegepande - 28 cm - ChefGrade
Sauter stegepande med låg - 24 cm - ChefGrade
Kasserolle - 1,4 liter - ChefGrade
Gryde med Låg - 4,8 liter - ChefGrade
Smasher - Rustfrit stål
Stegepandesæt - 24+28 cm - ChefGrade
Allround Set - 3 dele - ChefGrade
Complete Set - 5 dele - ChefGrade
Røreskåle i rustfrit stål
Sådan laver du sprøde halloumi hotdogs på en stegepande i rustfrit stål
Stegepander i rustfrit stål er kendt for deres holdbarhed, præcision og evne til at levere en jævn varme – også ved høj temperatur. Det gør dem perfekte til panerede retter som de her halloumi hotdogs, hvor det handler om at få en gylden, sprød overflade uden at overstege osten indeni.
Qookwares pander i rustfrit stål har en solid konstruktion med høj varmeledning, der fungerer på alle varmekilder inkl. induktion, gas og ovn. Den glatte overflade gør det nemt at stege præcist – og samtidig er de lette at rengøre.
Uanset om du laver ost, grøntsager, kød eller æg, får du mere kontrol og bedre resultater med en stegepande i rustfrit stål. Se hele kollektionen her