Væghængt knivmagnet i træ

Væghængt knivmagnet i træ

Derfor skal du vælge en knivmagnet i træ til væggen

Det kan måske lyde en smule mærkeligt, men en god grund til at vælge en knivmagnet i træ er faktisk den simple grund, at den er lavet i træ og ikke jern. Træ er nemlig blødere end jern og derfor er en knivmagnet i træ faktisk bedre for dine knive. Man køber heller ikke et skærebræt i jern, da det simpelthen ikke er sundt for knivene at blive brugt i en jern-mod-jern situation. En knivmagnet i træ kan derfor være bedre for knivbladet, end en anden type knivmagnet. Derfor er en knivmagnet i træ et af de vigtigste tilkøbsprodukter, som du kan købe for at passe på dine knive. Hvis man først har været ude og investere i gode nye knive, så giver det ingen mening, at knivene ligger og roder rundt i skuffen og tager skade. Med en god knivmagnet er du nemlig sikker på de hænger sikkert og forsvarligt samt beskytter dine knive mod unødvendige skader. Derfor anbefaler vi faktisk altid, at man investerer i enten en knivmagnet i træ eller en anden form for knivholder.

En knivmagnet i træ bliver en del af indretning

En af de helt store trækplastre ved en knivmagnet i træ er ikke blot, at den som nævnt ovenover, opbevarer og passer på dine knive. En god og flot knivmagnet i træ bliver nemlig også en del af din indretning. Den fremviser nemlig både knivene samt sig selv. Derfor anbefaler vi også, at man vælger en knivmagnet, som passer ind i ens køkken. Dette kan f.eks. være en knivmagnet i lyst eller mørkt træ. Man kan derfor også oftest finde en knivmagnet, som kan “spille” sammen med ens knive samt baggrunden så man kan få et virkelig flot og stilrent stykke funktionel indretning.

Med en knivmagnet i træ er dine knive altid lige ved hænderne

Med en knivmagnet i træ får du ikke bare et stykke indretning, som vi har nævnt tidligere. Du får noget mere. Du får nemlig dine knive hængt op tæt ved hånden hele tiden, og du skal ikke til at åbne skufferne for at få knivene op. Dette kan være en kæmpe fordel, hvis man står med hænder der er fugtige eller har mad på dem. En knivmagnet som hænger på væggen, fylder heller ikke specielt meget i dit køkken, så det

Derudover så kan man altid nemt vælge lige præcis den kniv man gerne vil bruge, da de selvfølgelig alle sammen hænger fremme.

Kan man hænge andet end knive på sin knivmagnet i træ

Det er utroligt vigtigt at understrege at en god knivmagnet i træ ikke er begrænset til kun at kunne holde knive oppe. Hvis man vælger den rigtige knivmagnet, så kan man sagtens hænge andre ting op udover sine knive. Dette kunne f.eks. være et strygestål, en saks lavet i stål eller en stegegaffel. Derved kan man faktisk spare lidt plads i skufferne og altid have de redskaber man bruger allermest til at hænge fremme, såfremt de er lavet i stål. Så har man altid muligheden for nemt og hurtigt, at vælge det stykke værktøj man helst vil anvende.

Hvordan sætter man en knivmagnet op?

Vi anbefaler altid at du bruger de remedier der følger med, når du skal sætte din nye knivmagnet op. Derfor medfølger der altid enten skruer og rawplugs, klistrer tape eller alle tre dele når du køber en knivmagnet ved os. Derfor er du sikker på, at du kan sætte knivmagneten op bedst muligt.

Hvordan vælger jeg så den korrekte knivmagnet i træ?

  1. Det første og muligvis vigtigste punkt det er, at knivmagneten skal være lavet i en god kvalitet. Her snakker vi ikke kun udseendemæssigt, men også funktionsmæssigt. Knivmagneten skal være udstyret med stærke nok magneter til at kunne holde netop dine knive oppe.
  2. Vigtigheden af ophængningsmuligheder følger med. Vi har ofte fået spørgsmålet om, at der følger ophængningsmuligheder med til knivmagneterne vi sælger i træ og det korte svar er ja. Derfor er du sikker på, at du altid får de korrekte skruer, rawplugs eller klistrer tape, hvis du vælger at købe en knivmagnet i træ hos os.
  3. Der skal naturligvis være plads til alle dine knive og andre redskaber, som du gerne vil have til at hænge på den.
  4. Knivmagnet skal passe ind i dit hjem, så den også bliver en del af indretningen og ikke bare en knivmagnet.
  5. En knivmagnet i træ går aldrig af mode, og man kan altid finde en der passer ind i sit hjem og til sine knive.