1 produkt

  • Santoku kniv - Original

    Normalpris 949 kr
    Udsalgspris 949 kr Normalpris 949 kr

TESTET OG GODKENDT AF LANDSHOLDET

Daniel Guldmann

Landstræner og tidligere 3-stjernet Michelin-kok

Cille Bunk

Landsholdskok

Noah Skibsholt

Landsholdskok

Kenneth Baltzer Frederiksen

Landsholdskok

Oscar Brink Svendsen

Landsholdskok

Nikolaj Gjedde

Landsholdskok

Høj kvalitets knive fra blad til skæfte

Serien består af fire større knive og to mindre knive, der hver især har en speciel funktion, når det kommer til opgaverne i et køkken. I denne serie af køkkenknive finder du en gyuto kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv, filet/udbener kniv, utility kniv og til sidst en urtekniv.

Knivbladet er lavet af 67 lag carbonstål smedet efter Damaskus-metoden. Smedemetoden er årsag til det hamrede/bankede udseende på selve knivbladet.

Knivene har desuden en hårdhed på 62 HRC ifølge Rockwell-skalaen for knive.

Vandafvisende skæfte i pakkatræ

Skæftet på disse knive er lavet i højkvalitets-pakkatræ, som desuden er vandafvisende.

Den vandafvisende egenskab gør, at knivene sagtens kan bruges, selvom dine hænder bliver våde eller fugtige under madlavningen. Vandet vil bare prelle af overfladen af skæftet, så knivene heller ikke bliver glatte at holde ved. 

Derudover kan knivene heller ikke suge vand til sig på samme måde, som det normalt vil være med træ. Derfor holder de også deres naturlige farve og form i længere tid, fordi træet ikke “slår” sig på vandet.

SAMME KVALITET. ANDERLEDES DESIGN.

6 ANDRE VARIATIONER

Udforsk de andre muligheder

PAKKETILBUD - SPAR OP TIL 15%

KOMPLETTE SAMLEPAKKER

Udforsk de andre muligheder