Høj kvalitet fra knivblad til skæfte
Serien består af fire større knive og to mindre knive, der hver især har en speciel funktion, når det kommer til opgaverne i et køkken. I denne serie af køkkenknive finder du en gyuto kokkekniv, nakiri kniv, santoku kniv, brødkniv, filet/udbener kniv, utility kniv og til sidst en urtekniv.
Knivbladet er lavet af 67 lag carbonstål smedet efter Damaskus-metoden. Smedemetoden er årsag til det hamrede/bankede udseende på selve knivbladet.
Knivene har desuden en hårdhed på 62 HRC ifølge Rockwell-skalaen for knive.
Vandafvisende skæfte i pakkatræ
Skæftet på disse knive er lavet i højkvalitets-pakkatræ, som desuden er vandafvisende.
Den vandafvisende egenskab gør, at knivene sagtens kan bruges, selvom dine hænder bliver våde eller fugtige under madlavningen. Vandet vil bare prelle af overfladen af skæftet, så knivene heller ikke bliver glatte at holde ved.
Derudover kan knivene heller ikke suge vand til sig på samme måde, som det normalt vil være med træ. Derfor holder de også deres naturlige farve og form i længere tid, fordi træet ikke “slår” sig på vandet.