Guide af
Mathias Lydersen
Sidste ændringsdato
Nyd den danske nationalret og så endda med hjælp fra din airfryer!
Retten består af sprødt stegt flæsk med en cremet persillesovs, serveret med kogte kartofler for en fuldendt smagsoplevelse. Det sprøde flæsk giver en dejlig tekstur, mens den friske persillesovs tilføjer en let og aromatisk dimension. Perfekt til en hyggelig middag, hvor du vil forkæle dig selv med en traditionel og velsmagende ret.
Tid: ca. 30-40 minutter i alt
Ingredienser:
- Fersk flæsk
- Kartofler (gerne nye med skrald på)
- Frisk persille
- Salt
- Peber
- Citron
- Mel
- Mælk
- Smør
Fremgangsmåde:
- Start med at smide dit stegt flæsk i airfryeren (giv det ca. 35-45 minutter alt afhængigt af tykkelsen. Vend dem løbende.
- Kog dine kartofler til de er tilpas færdige (som du har lyst til dem)
- Smelt din smør
- Tilføj stille og roligt mel og sørg for det ikke klumper sammen!
- Tilføj herefter mælk lidt efter lidt
- Tilføj nu frisk kværnet peber og salt i
- Pres lidt citron saft i den
- Tilføj nu din persille og rør godt rundt.
- Færdig!